Διαθέτουμε εξειδικευση στην αναβάθμιση και ανακαίνιση μπάνιων, προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες για να μετατρέψει ένα ξεπερασμένο μπάνιο σε έναν λειτουργικό και αισθητικά ελκυστικό χώρο. Οι υπηρεσίες για ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να περιλαμβάνουν:

1. Σχεδιασμός και συμβουλές: Βοηθάει στον σχεδιασμό του νέου μπάνιου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη, παρέχοντας επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τον επιλογές υλικών, διακόσμηση και λειτουργικότητα.

2. Αφαίρεση και εκκαθάριση: Αναλαμβάνει την αφαίρεση των παλιών επιφανειών, σανιδια, πλακάκια, σωληνώσεις και εξαρτήματα που δεν χρειάζονται πλέον.

3. Εγκατάσταση νέων επιφανειών: Εγκαθιστά νέα υλικά όπως πλακάκια, μάρμαρα, γρανίτες, ξύλο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμεί ο πελάτης για τους τοίχους, το πάτωμα και τον πάγκο.

4. Εγκατάσταση νέων σωληνώσεων και εξαρτημάτων: Αντικαθιστά παλιές σωληνώσεις, βρύσες, ντουζιέρες, λεκάνες τουαλέτας, νιπτήρες και άλλα εξαρτήματα με νέα, πιο αποδοτικά και σύγχρονα.

5. Εγκατάσταση φωτισμού και ηλεκτρικών εξαρτημάτων: Προσθέτει νέα φωτιστικά σώματα, πρίζες, διακόπτες και άλλα ηλεκτρικά εξαρτήματα σύμφωνα με τις ανάγκες του μπάνιου.

6. Εγκατάσταση θέρμανσης και εξαερισμού: Αναλαμβάνει την εγκατάσταση θερμαντικών σωματιδίων, θερμοστάτες, απορροφητήρες και άλλα εξαρτήματα που απαιτούνται για θέρμανση και εξαερισμό του μπάνιου.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν έμπειρο τεχνικό για την ανακαίνιση του μπάνιου σας, ο οποίος να διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εκτελέσει την εργασία με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις  υπηρεσίες που προσφέρουμε και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947938500